NAK DUIT USD5 KLIK KAT BAWAH NI

I NAK KAHWIN TAPI TAK CUKUP DUIT ?

DAFTAR PAYPAL ANDA DI SINI

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

TAKE THIS MONEY

DOMAIN MURAH

Malaysia Web Hosting

BUAT DUIT DG ZIDDU

Khamis, 1 April 2010

Cara PROMOSI

Contoh2 promosi pendek seperti dibawah:

1) PERCUMA tempat mempelajari ilmu marketing secara percuma sambil mendapat pendapatan tambahan http://darwisy.ws

2) PERCUMA Cara meningkatkan jualan anda di internet http://darwisy.ws

3) Jika letih mencari pelanggan, PERCUMA pelajari bagaimana cara sehingga pelanggan datang berpusu-pusu mencari anda http://darwisy.ws

4) PERCUMA cara tanpa perlu keluar rumah, duit datang kerumah anda http://darwisy.ws

5) dapatkan temu bual dengan top internet earner dari selangor bagaimana dia menjana lebih RM100,000 setiap bulan dengan hanya duduk dirumah http://darwisy.ws

6) PERCUMA pelajari teknik terkini bagaimana ingin menarik traffic yang tinggi kelaman web anda http://darwisy.ws

7) ramai terkejut kenapa website ini PERCUMA sedangkan kebiasaannya mereka terpaksa bayar mahal untuk melihatnya, website apa tu http://darwisy.ws

8) 14 tahun kerja swasta tak boleh kumpul duit, 2 tahun buat intenet marketing dah boleh kumpul puluh ribu kat bank. Baca cerita sepenuhnya PERCUMA di http://darwisy.ws

9) nak suruh orang buat website mahal, nak belajar pun mahal, terkejut, rupanya ada yang PERCUMA http://darwisy.ws

10) Menghadapi masalah website dah ada tetapi tiada pengunjung? PERCUMA cara penyelesaiannya di http://darwisy.ws

11) Menghadapi masalah buat bisnes online tak pernah menjadi? PERCUMA cara penyelesaiannya di http://darwisy.ws

12) Menghadapi masalah asyik join bisnes online sana sini tapi duit keluar sahaja tiada yang masuk? Kenapa tak belajar dahulu macamana buat PROMOSI PERCUMA di internet http://darwisy.ws

13) Menghadapi masalah beli e-book sana sini untuk buat duit dari internet tapi tak menjadi? PERCUMA cara penyelesaiannya di http://darwisy.ws

14) Jika anda perlukan bantuan untuk mengembangkan perniagaan online anda, cuba cara ini dahulu, dan ianya PERCUMA http://darwisy.ws

15) Sudah mempunyai perniagaan online, seperti vemma, uptrend, monave, Score A, 4Life, Wang Pos, Forex, GVO, Aweber, HyprBulk, dll, tetapi tak tahu cara nak kembangkannya, kenapa tak cuba cara PERCUMA ini. http://darwisy.ws

Tiada ulasan:

Catat Ulasan